За Инвеститора


Manastirski LIVD apartments е един от проектите в България на Arco Vara - водеща група компании за недвижими имоти. Основана през 1992 г. в Талин, Естония, днес фирмата е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави и един от основните инвеститори в жилищния сектор.

Отделът на Arco Vara за развитие и инвестиции в недвижими имоти е създаден през 1995 г., когато е регистрирана компанията Arco Investeeringute AS – собственик на всички дружества за инвестиционна дейност в групата. Днес компанията е един от основните инвеститори в Балтийския регион с няколко активни проекта в Естония, България, Латвия.

В България отделът оперира чрез местното си дъщерно дружество Арко Инвест и от края на 2007 г. развива два от най-атрактивните имотни проекта в София – BLVD Residence на бул. Мадрид и Мanastirski L!VD apartments.

 

BLVD Residence

Многофункционална сграда с магазини, офиси и разнообразни апартаменти за продажба и наем. Разположен на кръстовището на столичния бул. Мадрид и ул. Черковна, проектът разполага с 87 жилища и 5000 м2 модерни търговски и офис площи.

Част от дългосрочните наематели на BLVD Residence са супермаркети BILLА, магазини ТАПЕТИя, кафене, козметичен салон Botox, химичесто чистене и Skrill Moneybookers.
 

  • - 26 000 м2 разгъната застроена площ
  • - 2 подземни и 10 надземни нива
  • - 87 жилищни единици
  • - 165 паркоместа и гаражи
  • - 5000 м2 модерни офис площи
  • - Търговски център


Жилищни проекти в Естония и Латвия

Tehnika 53

Кокетна 4-етажна сграда в един от историческите квартали на Талин. Състои се от 12 напълно завършени апартамента със слънчеви дневни и удобен достъп до отопляем подземен гараж.

 

 

 

Paldiski Road 70C

Парцел от 28,000 м2, разположен по протежение на главен път, който води директно до плажната ивица в Талин. Плановете за развитие включват строителството на жилищен комплекс с прилежащи тървоски и развлекателни зони.

 

Baltezers

9 обособени парцела с разрешение за строеж на общо 13 000 м2 жилищни имоти. Balterezers се намира в Mazais Baltezers Lake в Рига, Латвия