МАНАСТИРСКИ LIVD APARTMENTS - ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

10-ТИ СЕПТЕМВРИ, ОТ 10 ДО 20 ЧАСА, УЛ.КАЗБЕК 57А (НА КРЪСТОВИЩЕТО С УЛ. РОДОПСКИ ИЗВОР)

 

Уважаеми партньори, настоящи и бъдещи клиенти! Най-сърдечно ви каним да посетите комплекса Manastirski LIVD apartments в Деня на отворените врати. Срещнете се с представителите на естонския инвеститор за България и научете повече за атрактивните условия за покупка на ново жилище в комплекса.

Ще се радваме да ви посрещнем в мострения апартамент намиращ се в първата завършена сграда, където в приятна и неформална обстановка ще ви запознаем в детайли с проекта.  Всеки наш гост ще има възможност да разгледа комплекса - от различните типове апартаменти и подземния паркинг, до вътрешния двор и детската прощадка. Ще ви запознаем с нашите предложения и с радост ще отговорим на всеки ваш въпрос.

И за да превърнем този ден в приятен и изключително ползотворен, ви предлагаме възможността да се възползвате от специален бонус от 3% отстъпка, при подаване на заявка за покупка на имот в Деня на отворените врати!

В случай че искате да получите повече информация за събитието или да си уговорите час за посещение предварително, можете да се свържете с нас на тел. 0895 770 245.

Ще се радваме да бъдете наши гости! Очакваме ви!