Възходът на новото строителство

Защо ново строителство?

През втората половина на годината се наблюдава засилване на интереса към ново строителство и имоти в строеж, като най-голямо е търсенето на тристайни апартаменти. 

Основните предимства на новопостроените жилища са новите завишени международни стандарти в строителството, модерната архитектура и функционалност. 

Употребата на съвременни висококачествени материали правят новото строителство много по-ефективно и в енергиен план.Наличието на задължителна външна топлоизолация на сградите, осигурява по-малки разходи за отопление и по-голям комфорт за обитателите.

Предимство е и по-лесното финансиране на сделките с жилища ново строителство от банковите институции, което често е решаващо за потенциалния купувач.

Не е за подценяване и фактът, че новото строителство притежава по-голям потенциал при последваща продажба или отдаване под наем. Статистиката на брокерите показва, че ако отдадете апартамента си под наем, той ще се изплати за около 15 години и ще донесе на собственикаоколо 6,5% чиста печалба. 

Manastirski LIVD apartments - всичко, от което се нуждае модерното семейство

Ако търсите да вложите парите си в имот, който се намира на комуникативно място, построен е по международно признати стандарти и е въведен в експлоатация (Акт 16) - Manastirski LIVD apartments е отлична опция за дългосрочна инвестиция. Над 70% от жилищата в сградата вече са продадени, което е показател за съответствие с търсенето на пазара.

Manastirski LIVD apartments се намира в столичния квартал "Манастирски ливади - Запад", на 150 м. от ул. "Тодор Каблешков", в близост до бул. "България", BILLA и Bulgaria Mall. Напълно изградена инфраструктура, отлични транспортни връзки и разнообразие от места за отдих и забавление са само част от характеристиките на района.

Manastirski LIVD apartments се състои от три жилищни сгради, разположени върху подземен паркинг с над 260 паркоместа и гаражи, включва 272 апартамента и 25 търговски обекта с обща разгъната застроена площ от 35 000 кв.м. Предлаганите жилища са между 38 и 165 кв. м., с една до три спални, завършени на ниво шпакловка/замазка с напълно изградена отоплителна инсталация. Към всичко това трябва да добавим и вътрешния двор и детската площадка, които са идеално място за кратка разходка и отдих на чист въздух.