За Проекта


LIVD apartments се състои от 3 жилищни сгради, разположени върху подземен паркинг с над 260 паркоместа и гаражи, до които всеки апартамент в комплекса има удобна топла връзка. Проектът включва 272 апартамента и 25 търговски обекта с обща разгъната застроена площ от 35 000 кв.м. Предлаганите жилища са между 38 и 165 кв.м. с 1 до 3 спални, завършени на ниво шпакловка/замазка с напълно изградена отоплителна инсталация.

Професионално планираното пространство защитава личното спокойствие на живущите, като в същото време им осигурява възможност за общуване. Вътрешният двор и детската площадка са винаги на разположение за кратка разходка, време за отдих с книга в ръка или весели игри с децата.

Строителството на комплекса се осъществява по международно признати стандарти. Всички доставчици, главният изпълнител и подизпълнителите отговарят на високите изисквания, поставени от инвеститора и преминават през сериозен процес на подбор - гаранция за високото качество на материалите, строителните дейности и довършителните работи.

 

Първият етап на проекта бе успешно завършен през 2012 година. Всички апартаменти в сградата са реализиран, като собствениците вече се наслаждават на новия си дом в Manastirski LIVD apartments.

Вторият етап, който включва 122 жилища, магазини и специално изградена стоматологична клиника, бе завършен през Ноември 2014 г.

Третият етап на проекта Manastirski L!VD apartments включва 80 апартамента, които се предлагат за продажба с напълно изградена отоплителна система. Строежът стартира в средата на Февруари 2015 г. и бе завършен в края на Ноември 2015 г.

Всички апартаменти и търговски обекти в комплекса са продадени.

Комплексът се управлява от Arco Facility Management - гаранция за безупречна поддръжка, както на общите части и вътрешния двор, така и на всички сградни системи и инсталации.

 

 

 

 

 

 

 

 

<

 

Основни параметри на проекта:

  • - 8 900 м2 площ на парцела
  • - 35 000 м2 разгъната застроена площ
  • - 8 000 м2 подземен паркинг
  • - 272 апартаменти и ателиета
  • - 260 подземни и надземни паркоместа и гаражи
  • - 25 търговски обекта

Финансираща банка:

Главен изпълнител: